Pros
Dat ik ben overgenomen door en fatsoenlijk partij
Cons
Helaas moet ik zeggen dat mijn ervaring bij Linden-IT niet positief is geweest en dat ik toekomstige kandidaten wil waarschuwen. Hoewel het bedrijf zich anders voordoet, voelde ik me gedurende mijn dienstverband helaas meer als een nummer of een kandidaat, dan als een gewaardeerde werknemer.
Laat je niet misleiden door hun sociale media en LinkedIn-profielen, die er tiptop uitzien met allerlei leuke teamuitjes, inspirerende quotes, en glimmende verhalen over opdrachten en kandidaten. Je kan ze zelfs vinden in 1 van de duurste restaurants met het personeel omdat ze zo tip top bezig zijn. De werkelijkheid achter de schermen wijkt daar helaas flink van af.
---
Interne communicatie en begrip van kandidaten
De communicatie intern, met name tussen accountmanagers en kandidaten, laat ernstig te wensen over. Het lijkt erop dat dossiers van kandidaten onvoldoende worden doorgenomen. Ik heb herhaaldelijk moeten aangeven welke functies of opdrachten ik absoluut niet ambieerde, om vervolgens toch steeds aanbiedingen te krijgen die precies daarmee overeenkwamen. Gemaakte afspraken met accountmanagers, zoals "dit wordt doorgezet en opgepakt", bleven vaak zonder gevolg. Na weken van stilte bleek bij navraag, via app of telefoon, dat niemand op kantoor op de hoogte was van de eerder gemaakte afspraken. Dit gebrek aan opvolging en interne kennis is zeer frustrerend.
Bovendien worden afspraken vrijwel nooit zwart op wit of per e-mail bevestigd, waardoor je nooit iets hebt om op terug te vallen. Dit geldt zelfs wanneer je expliciet vraagt om een schriftelijke bevestiging. Enkel bij fysieke uitnodigingen voor gesprekken ontvang je een bevestiging, maar zelfs ná de fysieke afspraak volgt geen schriftelijke samenvatting of bevestiging van wat er is besproken.
---
Salarisbeleid en gebrek aan waardering
Het salaris dat tegenstanders aanbieden, blijft significant achter bij de marktstandaard. Verhogingen zijn vrijwel onmogelijk te realiseren. Er worden steeds nieuwe 'smoesjes' aangedragen om een verhoging te weigeren. Dit kan variëren van persoonlijke informatie die je hebt gedeeld en die tegen je wordt gebruikt, tot onzinnige argumenten zoals "we hebben nooit de indruk gekregen dat je ontevreden was", zelfs als je ontevredenheid al meerdere keren duidelijk hebt gemaakt. Zelfs als je positief bent en vraagt wat er verbeterd moet worden om wel in aanmerking te komen voor een verhoging, kunnen ze hier geen concreet antwoord op geven. Ze verwijzen dan naar interne discussies, terwijl het logisch zou zijn dat je direct feedback krijgt op wat er van je verwacht wordt om je doelen te bereiken. Daarnaast is er sprake van een aanzienlijke willekeur in salaris: collega's met minder ervaring kunnen een hoger salaris ontvangen dan jijzelf. Dit toont een gebrek aan waardering voor ervaring en prestaties.
---
Geen ondersteuning voor groei en ontwikkeling
Linden-IT presenteert zich als een bedrijf dat medewerkers wil helpen groeien en ontwikkelen. Echter, wanneer je concrete ondersteuning vraagt voor bijvoorbeeld studies, specifieke programma's of verdere functies, word je steevast verwezen naar Google of algemene internetbronnen. Er is geen bereidheid om daadwerkelijk met je mee te denken of te kijken hoe jouw einddoel bereikt kan worden. Dit staat in schril contrast met de belofte van ondersteuning.
---
Prioriteit bij opdrachtgever, niet bij werknemer
De werknemer lijkt van secundair belang te zijn; de belangen van de klant/opdrachtgever krijgen altijd voorrang. Wanneer je problemen aankaart, zoals een onprettige sfeer bij een opdrachtgever of onacceptabel gedrag, wordt er wel geluisterd, maar actie blijft grotendeels uit. Je wordt gepusht om je contract uit te dienen, zelfs als je het niet naar je zin hebt, in plaats van dat er naar een passende oplossing wordt gezocht. De ervaring van de werknemer is kennelijk minder belangrijk dan het behouden van de opdracht. Ik heb zelfs een collega gesproken die na een jaar afwezigheid terugkeerde en met zijn persoonlijke situatie uit het verleden geconfronteerd werd bij onderhandelingen over salarisverhoging of betere voorwaarden. Dit voelt zeer onprofessioneel en respectloos.
Samenvattend: als je op zoek bent naar een werkgever die investeert in zijn medewerkers, helder communiceert en een eerlijk salaris biedt, raad ik je aan verder te zoeken. De kans is groot dat je hier slechts als een middel wordt gezien.