Mensgericht, ambitieus en toekomstbestendig uitzendbureau - Anonymous employee ProcessJobs Employee Review

9 Apr 2025
Anonymous employee
Business outlook

Pros

- Sterke focus op de mens: ProcessJobs zet de mens centraal. Zowel kandidaten, medewerkers als klanten voelen zich gehoord, gezien en gewaardeerd. - Innovatieve mindset: ProcessJobs is continu bezig met verbeteren, vernieuwen en digitaliseren. Denk aan de inzet van AI, slimme matchingtools, etc. - Snel schakelen en korte lijnen: Door de platte organisatiestructuur is er veel ruimte voor initiatief en kun je snel iets voor elkaar krijgen. - Ambitieuze groeiplannen en doorgroeimogelijkheden - Fijne werksfeer: Collega’s zijn betrokken, er is veel ruimte voor humor en successen worden gevierd.

Cons

Door de snel groeiende organisatie zijn de werktools/processen die je tot je beschikking hebt aan updates onderhevig. Persoonlijk ben ik blij met de updates, maar de continue verandering moet wel bij je persoon passen.

Explore other reviews about ProcessJobs

2 May 2025
Business outlook

Pros

Sinds ik bij ProcessJobs werk, heb ik het ontzettend naar mijn zin! Het is een bedrijf waar je je meteen welkom voelt en waar oprechte aandacht is voor jou als persoon. Wat ik bijzonder vind, is dat ze niet alleen naar je cv kijken, maar vooral naar wie je bent als persoon. Ze zien potentie en geven je de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Het draait niet alleen om werk, maar ook om plezier, ontwikkeling en vertrouwen. Je krijgt de mogelijkheid om te laten zien wat je kunt en dat geeft veel motivatie en energie!

Cons

Tuurlijk zijn er ook wat aandachtspuntjes. Soms is het even schakelen, want alles gaat in hoog tempo, maar dat houdt je lekker scherp en zorgt ervoor dat je blijft groeien. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, supertof natuurlijk, maar dat betekent wel dat je zelf goed in de gaten moet houden waar je grenzen liggen. En omdat de organisatie continu in beweging is, vraagt dat wat flexibiliteit. Niet altijd makkelijk, maar juist daardoor krijg je volop kansen om mee te groeien en nieuwe dingen te ontdekken.

12 Dec 2025
Business outlook

Pros

Gezellig, harde werk ethiek. Sympathiek.

Cons

Ze zijn nog geen volwassen bedrijf.

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All