Pros
Ik werk inmiddels 3 jaar bij Solid en wat Solid voor mij onderscheidt, is de sterke focus op mensen en kwaliteit. Niet alleen richting kandidaten en klanten, maar ook intern. Er is oprechte aandacht voor ontwikkeling, eigenaarschap en het gesprek achter de prestatie. De cultuur is open en betrokken. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor reflectie, feedback en persoonlijke groei. Initiatief wordt gewaardeerd en je krijgt veel vrijheid om je rol op jouw manier vorm te geven, zolang je verantwoordelijkheid neemt voor je keuzes en resultaten. Al met al vind ik Solid een fijne werkplek voor mensen die verantwoordelijkheid durven nemen, graag willen leren en het belangrijk vinden om werk met inhoud en impact te doen, samen met collega’s die betrokken en gedreven zijn.
Cons
Dynamiek en verandering zijn continu en niet alles is altijd uitgekristalliseerd. Het helpt als je hier goed mee om kan gaan, en als je zelf structuur kunt aanbrengen als het je niet wordt aangereikt. Verandering en dynamiek kan soms uitdagend zijn, maar biedt ook kansen om mee te bouwen en invloed te hebben.