Really nice and friendly ! - Software Engineer True Legends Employee Review

8 Jan 2021
Business outlook

Pros

Very friendly, if you have any problems, questions or anything, they always do their best to help ! Also presents in all celebrations :D

Cons

Nothing I can think of

Explore other reviews about True Legends

15 Dec 2020
Business outlook

Pros

-Fijne werksfeer. Iedereen wordt gelijk behandelt en betrokken bij activiteiten. Het maakt niet uit of je een stagiair bent of een vaste functie hebt, je voelt je tijdens je eerste dag al een volwaardig medewerker. -Als je hulp nodig hebt bij het werk dat je doet krijg je dat ook. Een domme vraag bestaat niet. Ik heb zelf in het verleden moeite gehad met feedback en hulp vragen aan docenten etc, omdat zij vaak niet heel prettig reageerden, maar hier voel ik me niet tegengehouden om vragen te stellen aan mijn stagebegeleidster. -Er is altijd genoeg te doen. Je hebt niet maar 1 specifieke taak waar je je op focust en dag in en uit moet doen. Er zijn genoeg verschillende taken en je hebt zelf de ruimte om in te vullen hoe je je werkdag precies wilt besteden.

Cons

-Er is niet echt iets dat het werken bij dit bedrijf niet fijn maakt. Het enigste dat ik als minpunt kan benoemen, wat niet eens een echt minpunt is, is dat het fijn zou zijn als er misschien 1 of 2 meer vaste werknemers bij marketing komen werken. Dan is het werk wat meer te verdelen, kunnen er grotere campagnes aangegaan worden en ligt de druk niet niet zo zwaar op 1 persoon.

15 Dec 2020
Business outlook

Pros

True Legends is een recruitment bureau waar ik als stagiair word opgeleid tot recruiter. Het is een jong, enthousiast en gemotiveerd team. Wat ik persoonlijk heel vet vind is dat ik merk dat mijn collega's een extra stap nemen en veel tijd investeren in hun kandidaten en opdrachtgevers. Zij willen ook op persoonlijk niveau het verschil maken in een markt die vrij zakelijk is. Daarnaast is de sfeer altijd top wat ook terug te merken is in het contact met kandidaten!

Cons

Het werkveld van True Legends (IT) is vrij competitief. Omdat er veel concurrentie is op de markt van o.a. grote bedrijven die al langer bestaan beginnen we soms met een achterstand. De extra input die we geven geeft ons soms het randje waardoor we die achterstand in kunnen halen maar dat werkt helaas niet altijd. Dat is niet alleen jammer voor ons maar ook vooral voor de kandidaten die het proces doorlopen hebben.

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All